Geheime activiteit

Geheime activiteit

Potje Basketbal
Vanuit basketbalvereniging Crackerjacks is streetball in Amersfoort gestart onder de naam 3×3 033. De 3×3 leaders staan iedere dinsdag tussen 15:00 tot 17:00 uur op verschillende plekken in de stad. Iedereen tot met 12 jaar is welkom.

Waar:
Kruiskamp: Neptunusplein-veld
Vathorst: Vathorstveld bij Rotonde 7
Amersfoort-Zuid: Rob Vis plein
(basketball court aan de ringweg Dorrestein t.h.v. het Corderius college)

Meer informatie: 03×3.nl

Leeftijd: Alle leeftijden | AANMELDEN NIET NODIG

Psttt…..Dit is een geheime zomeractiviteit, en staat daarom niet in de ZomerPretPas. Haal jij hier een speciale geheime sticker?

Iedere dinsdagmiddag tussen 15:00 tot 17:00 uur kan je met deze geheime zomeractiviteit meedoen, op verschillende plekken in de stad. Iedereen tm 12 jaar is welkom. Weet je niet zeker of je het leuk zal vinden? Ga gewoon een kijkje nemen en als je het leuk lijkt doe je gezellig mee.

Heb je een geheime sticker gekregen? Bedenk en maak zelf een stiekeme, grappige of leuke actiefoto waarmee je de geheime sticker en de activiteit laat zien. De inzender van de tofste foto wint een paar coole schoenen van Stap voor Stap Kinderschoenen! E-mail jouw foto met je naam, leeftijd en de wijk waar je woont naar: inzending@zomerpretpas.nl
Aan het einde van de zomervakantie maken we de tofste foto bekend 🙂

 

Breakdance
Dit wil je niet missen, deze Breakdance workshop is leuk, stoer & super vet om te doen! Justin is een echte B-boy! Hij geeft breakdance lessen in Amersfoort en leert jou de coolste moves. Ga je als een speer aanmelden bij deze geheime zomeractiviteit en breakdance mee!
Waar: Handbalvereniging Fidelitas, Sportpark Zielhorst 8
Wanneer: 10, 17 en 24 augustus
Tijd: 14:00 – 15:00 uur
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Aanmelden: Ja, kijk in de agenda

Deze tweede geheime zomeractiviteit staat niet in de ZomerPretPas want hij is geheim 🙂 Haal jij hier een speciale stempel?

 

Maak na de workshop een grappige/ leuke actiefoto van de geheime stempel in jouw ZomerPretPas. E-mail jouw foto met je naam, leeftijd en de wijk waar je woont naar: inzending@zomerpretpas.nl
Uit alle ‘geheime activiteiten’ inzendingen, er zijn er twee, kiezen we een winnaar. Hij /zij wint een paar coole schoenen van Stap voor Stap Kinderschoenen! Aan het einde van de zomervakantie maken we de winnaar bekend.

 

* Ps: Natuurlijk mag je met beide geheime activiteiten meedoen en een foto insturen.
* Heb je een grote broer of zus (max 16 jaar) die ook graag breakdance wil leren? Ook even aanmelden & dan gezellig meenemen!